SUSRET HRVATSKIH NOVINARA NA KUPRESU

Nakon odlično organiziranog susreta hrvatskih medija u Rami održanog početkom lipnja, Kupreški radio i Kupresportal odlučili su organizirati uzvratno druženje u Kupresu. Tako će se ove subote, 31. srpnja, na Kupreškoj visoravni okupiti 40-ak novinara iz petnaestak medijskih kuća, a između ostalih, na Kupres će doputovati kolege iz Čapljine, Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega, Mostara, Posušja, Tomisavgrada, Livna, Rame, Busovače... Ukratko, Kupres će barem taj jedan dan postati medijsko središte Bosne i Hercegovine.

Osim što je jedan od ciljeva ovog susreta medijska promocija Kupresa, njegovih turističkih potencijala te prirodnih ljepota, moramo reći da je poseban naglasak stavljen na upoznavanje medijskih djelatnika te ostvarivanje njihove bolje suradnje. Svjesni smo činjenice kako su Hrvati u BiH zakinuti nepostojanjem TV kanala na hrvatskom jeziku, ali i lošom financijskom situacijom krovnih hrvatskih medija u BiH. Stoga, upoznavanje kolega, razmjena iskustava i dogovaranje suradnje najbolji su načini za ostvarivanje napretka hrvatskih medija u BiH.

Kroz predviđeni program druženja, svojim kolegama ćemo predstaviti brojne kupreške znamenitosti. Također, predstaviti ćemo im kupreške turističke potencijale, kulturne spomenike, prirodne znamenitosti, a sve će završiti domjenkom na predivnom kupreškom izletištu Stolino vrilo.

Svojim kolegama želimo toplu dobrodošlicu u naš mali gradić te se iskreno nadamo da će po povratku u svoje domove, otići puni pozitivnih dojmova i svojim čitateljima, slušateljima ili gledateljima predstaviti Kupres u najljepšem mogućem svjetlu.

Primjedbe

Popularni postovi