HRVATSKA VLADA U MOSTARU NA PETROVDAN

IZBORI U BIH

Jadranka Kosor dovodi cijelu vladu kao podršku Čovićevu HDZ BiH

Autor/izvor: izbori2010.org
MOSTAR - Jadranka Kosor, predsjednica Vlade RH i HDZ-a potvrdila je dolazak na otvaranje Političke akademije HDZBiH koja će se održati 29. lipnja 2010, doznaje portal izbori2010.org.
Sa sobom dovodi cijelu Vladu RH i tako simbolično potvrđuje svoju potporu Čovićevu HDZBiH.

Hrvatska premijerka sa sobom će dovesti cijelu Vladu RH i na taj simboličan način potvrdit će svoju potporu Čovićevu HDZBiH. Visoko pozicionirani izvor u HDZBiH kazao je da će Jadranka Kosor tom prigodom održati i predavanje i govorit će o suradnji dvije stranke kao i o ukupnim odnosima Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Izvor potvrđuje da to neće biti i zadnji susret Čović-Kosor u predizbornoj kampanji. Naime, Jadranka Kosor s visokim izaslanstvom HDZ doći će i na obilježavanje 20-te godišnjice HDZBiH koja će se održati u kolovozu mjesecu.

U svezi otvaranja Političke akademije HDZBiH izvor je potvrdio da će, uz Jadranku Kosor, na svečanosti akademije govoriti i Američki veleposlanik u BiH Charles English kao i Vatikanski nuncij u BiH. Naravno ključni govor bit će predsjednika HDZBiH dr. Dragana Čović.

Otvaranju Političke akademije HDZBiH nazočit će i cijeli diplomatski zbor u BiH, brojni uglednici i gospodarstvenici iz BiH, Hrvatske i regije.

Primjedbe

Popularni postovi