Pokreće se HERC Vjesnik - prve regionalne novine na Jugu BiH

Napisano 19.05.2010. 11:33
HERC Vjesnik

Zadovoljstvo nam je upoznati Vas kako je Udruga „ FENIX “ pokrenula prve novine za područje južne Hercegovine i to za općine Čapljina, Stolac, Ravno, Neum, Ljubuški i Čitluk. Ovo je prvi puta da se pokreću novine u ovom dijelu Hercegovine a želja nam je da spomenute Općine napokon dobiju cjelovitu promidžbu i mogućnost dosta veće informiranosti samih građana o svim bitnim pitanjima i temama na ovom prostoru.

Kao prvo prenosit će se svaka vrsta informacije vezana za bilo koji događaj u općinama, a posebice će se raditi na većoj promociji svih prirodnih, kulturno-povijesnih, vjerskih, športskih i svih drugih vrijednosti Općina Čapljina, Stolac, Ravno, Neum, Ljubuški i Čitluk.

Kako bi se ravnomjerno zastupili svi interesi šireg područja, ali i naših ljudi izvan granica BiH, te kako bi se promovirao regionalni karakter odlučili smo da novine nose naziv '' HERC Vjesnik ''.

Svečana promocija prvog broja '' HERC Vjesnika '' održat će se u subotu, 22. svibnja, u hotelu '' Mogorjelo '' u Čapljini s početkom u 20 sati.Uz promociju bit će priređen i bogat kulturno – zabavni program, a na kraju programa i prigodni domjenak.

Za više informacija možete se obratiti na brojeve telefona:
1. Glavni urednik ''HERC Vjesnika'' Frano Matić: 063/375-026
2. Zamjenik glavnog urednika ''HERC Vjesnika'' Zdravko Jakiša: 063/479-845

Ili na e-mail adresu: herc.vjesnik@gmail.com

Čapljinski Portal

Primjedbe

Popularni postovi