HDZ 90 BI KAO SDP BJEŽAO OD STRANKE/PARTIJE IZ KOJE POTJEČU, A IME SU UZELI BAŠ ZBOG KONTINUITETA?! ČEGA, KOGA, ZBOG KOGA, ČEMU?


Zelenika i Topić pitaju HDZ 1990.: Jeste li i vi 20 godina vodili izdajničku politiku?

alt
Povodom izjave Zvonka Jurišića u sarajevskom "Oslobođenju" od 27.05. 2010 god. da je HDZ dvadeset godina vodio izdajničku i kukavičku politiku, naše Udruge postavljaju otvoreno pitanje u ime hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji Jurišićevom sadašnjem i budućem koalicijskom partneru HDZ 1990.

Izravno pitamo Božu Ljubića, Martina Raguža, Božu Rajića, Vinka Zorića, Ivana Bagarića, Dragana Vukića, Rudu Vidovića, Slavicu Josipović, Stjepana Krešića, Damira Ljubića, Zorana Krešića, Peru Markovića i druge članove HDZ 1990 da li se slažete s izjavom Zvonka Jurišića Predsjednika HSP BiH sadašnjeg i budućeg koalicijskog partnera Vaše stranke, da ste 20 godina vodili izdajničku i kukavičku politiku u BiH, stoji u priopćenju kojeg su potpisali brigadiri Petar Zelenika i Jadran Topić, ispred Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata HRHB Mostar i Udruge organizatora otpora HVO u BiH, a dostavljeno je medijima, predsjedniku HDZ 1990 Boži Ljubiću, te hrvatskoj premijerki Kosor i predsjedniku Sabora Luki Bebiću.
Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Večernja molitva vlč. Zlatka Suca

ZNANJEM ĆEMO, A NE ORUŽJEM, STVARI PROMIJENITI NABOLJE

Karamarko usporedio Vladu sa zrakoplovom punim putnika, ali bez pilota i posade