Na izboru za novog ravnatelja HRT-a Veljko Jančić dobio šest glasova i zamalo postao ravnatelj



Danas je na izboru za novog ravnatelja HRT-a Veljko Jančić dobio šest glasova i zamalo postao ravnatelj, što bi bila sramota ne samo za HRT nego i za Hrvatsku.

Veljko Jančić je:

1. kao direktor Studentskog centra odobrio ondašnji Miloševićev "Zajam za Srbiju" iz kojeg su kasnije financirani mitinzi širom bivše Juge.

2. tijekom Domovinskog rata 1991. godine "švercao" drva sa SAO Krajinom, pa nije jasno kako je prošao "sigurnosne provjere".

3. smjestio punicu u Dom za starije osobe u Krapinu, te ne plativši niti jednu ratu jednu je večer odveo i više se nije pojavljivao (sve se može provjeriti u Domu u Krapini).

4. prije dvije godine došao na HTV političkim dogovorima te bez natječaja postavljen na mjesto urednika - mentora.

5. do sada osnovao četiri poduzeća ( u Poreznoj upravi preko njegova JMBG-a lako provjerljivo) koje je redovito gasio nikada ne plativši poreze ni doprinose, što je nezamislivo.

6. u prošloj godini na putnim nalozima HTV proveo gotovo 150 dana, a gotovo je cijelo vrijeme bio u zgradi HTV, što se lako provjeri na poslovnim senzor-karticama.

7. njegova diploma (nedavno stečena) Ekonomskog fakulteta je isto upitna.

8. diči se sudjelovanjem u osnivanju radija "101", što također nije točno, Jerko Bagarić, jedan od osnivača reći će vam da je više bio špija unutar ekipe osnivača.

HRsvijet

Primjedbe

Popularni postovi