ZAHVALA

Od srca vam još jedamput zahvaljujem, vaš Josip Jurčević

Poštovani,
zahvaljujem svima koji su na bilo koji način – volontiranjem, glasovanjem, donacijom, poticanjem i drugačijim oblicima potpore – pridonijeli rezultatu kojeg smo postigli na ovim predsjedničkim izborima. Taj rezultat treba smatrati velikom pobjedom, jer je prepoznatljivo javno rođena nova hrvatska politička paradigma, koja se temelji na nacionalnim i socijalnim vrijednostima, a suprotstavlja se vulgarnom materijalizmu koji privremeno upravlja Hrvatskom.
U postojećim okolnostima – u kojima je javni prostor bio okupiran svekolikim nasiljem korpupcijske hobotnice, te vještim onemogućavanjem uspostavljanja hrvatskog političkog zajedništva – nije bilo moguće postići veći uspjeh.
Nas približnoo 55.000, koji smo sudjelovali u ovom projektu, nadvladavali smo brojne zapreke. Pokazali smo snagu zajedništva koju i nadalje moramo njegovati i razvijati. Za postizanje budućih političkih ciljeva najvažnije je, i iz ovog iskustva, prepoznati silnice koje su unutar hrvatskog naroda onemogućile objedinjavanje i pobjedu hrvatskog nacionalnog predsjednika. Ta, već i površno zbrajanje pokazuje da se modelom predkampanje mogla već u prvom krugu ostvariti uvjerljiva pobjeda. To je važna pouka za sljedeće parlamentarne i druge izbore.
No, ovo nije prigoda za detaljniju raščlambu, koju se obvezujem uskoro napraviti i s njom vas upoznati. Najvažnije je da sačuvamo duh našeg pobjedničkog zajedništva, te da se - šireći i snažeći ovu svijest - suprotstavimo onima koji nas nastoje zarobljavati malodušjem i beznađem.
Imajmo povjerenja u sebe. Sudbina naše hrvatske budućnosti je u našim srcima, razumu i odlukama!

Neka nas u našem zajedništvu trajno nadahe i ovo blagdansko vrijeme!

Od srca vam još jedamput zahvaljujem,
vaš Josip Jurčević

Primjedbe

Popularni postovi