RUŽA TOMAŠIĆ ZA PROF. JURČEVIĆA

Tomašić: Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević kazala je da stranka ne stoji ni iza jednog od 12 predsjedničkih kandidata te je preporučila članstvu neka svatko glasuje prema svojoj savjesti.

Autor: mf/VLM
15.12.2009 13:24

VINKOVCI - Zar nije apsurdno da Haaški sud brani hrvatske generale od hrvatske Vlade i države za koju su se borili? Vidimo da se dužnosnici povlače iz vlasti jer sve je ukradeno i više se nema što ukrasti. Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora - rekla je u Vinkovcima Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević.

Dodala je da stranka ne stoji ni iza jednog od 12 predsjedničkih kandidata te je preporučila članstvu neka svatko glasuje prema svojoj savjesti, a ona će svoj glas dati Josipu Jurčeviću “jer jedini nema putra na glavi”. Zadovoljna je rastom članstva nove stranke koju čini 75 posto bivših članova HSP-a, ali dosta mladih i obrazovanih ljudi.

Za godinu će dana u stranci 80 posto članstva činiti mladi ljudi do 40 godina - rekla je Ruža Tomašić i dodala da je u Vinkovce došla jer “ljudima želi reći da je HSP dr. Ante Starčević stranka 21. stoljeća”.

Primjedbe

Popularni postovi