Milan Bandić jamio slogan i kampanju Ljube Ćesića Rojsa


bandic_rojs

Nadan Vidošević otvorio je predizbornu utrku sa spotom koji se pokazao plagijatom kojeg je imao demokrat Bill Richardson u utrci predsjednika SAD-a. Za Damira Kajina još uvijek se ne zna je li ideju za svoj plakat posudio od Barracka Obame ili možda Mao Zedonga.

Bandić Rojs

No, Milan Bandić uvijek je bio posebna priča, kako u političkom životu Zagreba, tako i danas u predsjedničkoj kampanji posebice kada je riječ o – krađi. Bandić je tako odlučio krasti u vlastitom dvorištu. Prvo je krenuo s crveno – plavim kvadratima koji neodoljivo podsjećaju na one HDZ-ovske na parlamentarnim izborima prije pet godina, dok je slogan ali i dio kampanje, prema svemu sudeći, jamio nenadmašnom generalu Ljubi Ćesiću Rojsu.

ljubocesicrojs_index

Ako se sjećate Ćesić Rojs 2004. godine krenuo je u predsjedničku kampanju sa sloganom “S predsjednikom na posao”, baš kakav danas ima i Bandić. No to nije jedina sličnost bivšeg i sadašnjeg predsjedničkog kandidata.

I Rojs sa Sljemena o Crkvi, generalima i nikad prežaljenom HDZ-u

Bandić je tako obznanio svoju kandidaturu na Sljemenu, a isto to uradio je i general Rojs koji je u podsljemenskim Gračanima u prostoriji okićenoj križevima, hrvatskim zastavama te fotografijama Franje Tuđmana i Gojka Šuška javio Hrvatima da ide na Pantovčak. Jedina razlika je bila u tome što Rojs toga jutra nije trčao. (predsjednicki.izbori.hr)

Primjedbe

Popularni postovi