MARKO I SANDRA ČEKAJU BLIZANCE

Thompson: Bog je uslišio moju molitvu da dobijemo blizance!
Četvrtak, 15. Listopada 2009.
mpt_sandraZabrana ulaska u Švicarsku i ostale europske zemlje koje su obuhvaćene Schengenskim režimom trenutačno su najmanja briga pjevača Marka Perkovića Thompsona jer mu se po glavi vrzmaju daleko sretnije misli. On i supruga Sandra, s kojom je u braku šest godina, za nešto manje od šest mjeseci postat će roditelji blizanaca.
– Moja davna želja bila je da imam blizance. Otkako sam se oženio, to priželjkujem, i eto Bog mi je zbilja uslišio molitve. Pa, mislim da je i za ženu bolje i lakše da rodi dvoje odjednom – pomalo šaleći se povjerio nam je Marko Perković Thompson koji se uvijek trudi obiteljski dio svog svemira držati podalje od medijskih reflektora.

Prinovama u obitelji najviše se vesele šestogodišnji Petar Šimun, petogodišnji Ante Mihael i trogodišnja Diva Marija koji svakodnevno grleći mamin trbuh ispituju kad će im doći novi članovi u obitelj. Iako ultrazvuk još nije otkrio spol blizanaca, 43-godišnji pjevač priželjkuje barem još jednu curicu.



– Rado bih da se rodi curica, jer Šimunu je Mihael društvo, a ovako bi i Diva dobila nekoga za druženje – razdragano priča Thompson, kojem je prije svega bitno da trudnoća prođe u najboljem redu.

– Ako sve bude išlo po planu, trebali bi se roditi negdje oko Uskrsa. Sandra se osjeća odlično i zasad nema nikakvih problema – kaže sretni otac. O imenima nisu još razmišljali i tog posla će se prihvatiti kad saznaju spol djece.

Pjevač, koji je često optuživan za fašizam i ustaštvo, uvijek je sanjao da će imati obitelj s puno djece. Taj san mu se ostvario kad je na jednom koncertu u Kanadi upoznao Sandru, Kanađanku šibenskih korijena.

Nakon dvije godine veze par je uplovio u bračnu luku, nedugo poslije dobili su sina Šimuna koji je jako vezan za oca i voli kad ga on navečer uspavljuje. Nakon Šimuna rodio se Ante Mihael te Diva Marija za koju Thompson kaže kako je mala gazdarica koju braća u svemu slušaju.

Večernji list

Primjedbe

Popularni postovi