SVAKE GODINE, UOČI DANA DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, KREĆE HAJKA NA NAŠEGA MARKA

Slobodna Dalmacija i Jutarnji list nastavljaju hajku na Thompsona
Četvrtak, Srpanj 23, 2009 - 22:21:50
Dragi posjetitelji ove stranice,

Čitamo ponovno lažne informacije u novinama „Slobodna Dalmacija“ i „Jutarnji list“ da je Thompson iznevjerio Škabrnju i da neće doći u Škabrnju za blagdan Velike Gospe jer mu tobože nisu dali 25 000 eura.
To je još jedna u nizu komunističkih laži pakiranih u EPH grupi. Moramo priznati da nas ta i gomila drugih laži u tim člancima i nije nešto posebno iznenadila s obzirom da se tim i sličnim podvalama pojedini novinari koriste skoro već jedno desetljeće.
Naime, Thompson je ove godine za Veliku Gospu planirao nastupiti u Škabrnji i to kao gost svom kumu Mati Buliću i svojim prijateljima u Škabrnji i to besplatno.
Ovo je još jedan pokušaj da se Thompson iskompromitira i to namjerno svake godine uoči proslave Dana domovinske zahvalnosti kada svi odlazimo u Čavoglave, a znamo da su Čavoglave njima trn u oku.
Uvjereni smo da su ti novinari zajedno s nedovoljno informiranim načelnikom općine Škabrnja, s kojim o tom koncertu nikada nije ni bilo razgovora, pokušali namjerno baciti ljagu na Škabrnju i njihovog Thompsona, koji je dao veliki broj humanitarnih koncerata, pa tako i za samu Škabrnju.
Đentlmenski smo se dogovorili s organizatorom koncerta u Biogradu (25. srpnja) da o Thompsonovom nastupu u Škabrnji nećemo govoriti jer je terminski neposredno blizu biogradskom koncertu.
Mi, Thompsonov menadžment, možemo dodati i to da se ogromna produkcija s 30 zaposlenih, tehnika, band, zaštitarske službe, Policija, Prva pomoć..(uostalom sve ste to vidjeli) i svi ostali troškovi, financiraju isključivo iz koncerta, bez ijednog sponzora, a posjetitelja košta 80 kuna.
Prema tome, samo pokvarena osoba može podvaljivati da su Thompsonovi nastupi precijenjeni.
Na kraju želimo dodati i to; neka nas te komunističke podvale ne iznenađuju jer će ih sigurno biti još mnogo.
To je njihova orkestrirana hajka koja je počela prije nekoliko dana od strane gradonačelnice Knina. Znamo da je Thompsonu u zadnjih nekoliko godina od svih hrvatskih pjevača jedinom zabranjen nastup na proslavi Dana pobjede u Kninu.

Već godinama Hrvati ponosno slave Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Čavoglavama, stoga vas i ove godine pozivamo:
Dođite u Čavoglave i pokažimo svima kako Hrvati slave svoje pobjede!

Menadžment MP-Tona
9

Primjedbe

Popularni postovi