HOĆE LI SE KANDIDIRATI I GENERAL DEČAK?

Od nekih dobro informiranih branitelja i poduzetnika čuo sam da će u pogodnom trenutku svoju kandidaturu za predsjednika RH najaviti i general Dečak. Nije jasno hoće li biti HDZ-ov kandidat i je li o tomu raspravljano u vrhu stranke ili će se Dečak kandidirati u ime 'udruga, branitelja i pojedinaca'.

Kako bilo, može se reći da plan vladajuće i najjače opozicijske stranke da se o kandidaturama počne govoriti što kasnije, očito ne će uspjeti. SDP se nije izjasnio ali po količini vremena provedenom u raznim emisijama HTV-a jasno je da je kandidat prof. Josipović. Ili je pristao odglumiti gromobrana za predsjednika stranke Milanovića, koji bi se kao kandidat ukazao tek pred početak službene kampanje.

Mesić svako malo komentira i koketira imenima Nadana Vidoševića, župana Komadine, da bi na koncu vjerojatno kao nasljednika podržao radi-Mira Čačića.

Na koncu bi se u predsjedničku utrku mogao osobno uključiti i sam premijer Sanader.

U svakom slučaju, već sad se može kazati kako je ljestvica kriterija za utakmicu za Pantovčak znatno podignuta u odnosu na dvoje protekle izbore u kojima je Mesić od-šale-dobivao izbore.

Primjedbe

Popularni postovi