Večernjakov pečat "ugasili" bošnjački obavještajci na BHT-u

Večernjakov pečat

MOSTAR - Namjerno gašenje TV signala od strane BH televizije u vrijeme kada je trebao biti prijenos uživo Večernjakova pečata vjerojatno je jedan od najvećih skandala zadnjih 10 godina u ovoj državi.

Prema trenutnim informacijama, cijeli događaj je pomno planiran od strane bošnjačkih obavještajnih krugova u BHT-u, a motivi za ovaj čin mogu se samo nagađati.

Može se reći kako ovaj čin graniči s terorističkim djelom jer je imao za cilj poniženje jednoga naroda i uništenje jedne o vodećih manifestacija Hrvata u BiH. Nametnuti medijski mrak samo je još jedan dokaz snage bošnjačkih obavještajnih krugova, koji trenutno imaju mnogo razloga za likovanje.

Drastične kazne Radiću i ekipi, kao da su počinili genocid, puštanje na slobodu bugojanske skupine , optužene za ubojstva Hrvata Bugojna, te sklanjanje Večernjakova pečata s ekrana, a sve odrađeno u roku 24 sata, jaka je poruka bh. Hrvatima. Nešto u stilu reisa Cerića koji je ljetos u Čapljini rekao: Kome ćemo se mi više prilagođavati. Neka se oni prilagođavaju nama . Pa taman i silom izgleda! Tako određene bošnjačke struje prave bh. Guantanamo Hrvatima, a svi se pitaju što je sljedeće? Ukidanje blagdana?!

Mogu se čuti komentari kako ni za vrijeme rata TV signal nije nestajao duže od 2 sata, a praktički je nemoguće da se to dogodi u miru. Ali u BiH je sve moguće, pa i ovakva cenzura kakvu ne provodi ni Dodik u RS-u za vrijeme trajanja "60 minuta".

Može li itko nakon ovoga događaja sporiti Hrvatima pravo na TV kanal? Bar bi sada svima trebalo biti jasno zašto Hrvati trebaju imati svoju televiziju, svoj mediji koji neće bošnjačke obavještajne službe moći paliti i gasiti prema svojim željama ili nečijim naredbama. A upravo je to sada slučaj.

21.2.2009.

M.Karačić/Pincom.info

Primjedbe

Popularni postovi