VATROGASNO VOZILO ZA TOMISLAVGRAD














Početna
Darovatelji
Organizatori
Račun banke

Stanje računa:
0 2 4 4 0 , 0 0

Medijski pokrovitelji:
Tomislavcity.com
Nasa Bastina
TGRAD.NET



web counter

Dragi prijatelji Tomislavgrada!

sigurno Vam je poznato da je naš načelnik ove godine bio prisutan na 18. tradicionalnom Hrvatskom balu u Beču!

Prilikom načelnikova posjeta Beču razgovaralo se o mnogo čemu, a izmedju ostaloga i o najpotrebnijim stvarima i opremi koje u našoj opċini nema, ili je u jako lošem stanju. Svi smo čitali o zaduženosti opċine, pa možemo zamisliti kada bi na red mogle doċi stvari poput vatrogasnog vozila - a ono što postoji je samo teoretski vozilo, bolje bi mu odgovarao izraz stajalo. Ne daj Bože potrebe, ali kad negdje gori ili kad se dogodi prometna nesreċa, a vatrogasci osim čiste nazočnosti nisu u stanju pomoċi, onda je jako žalosno, a ponekada i tragično.

Nakon razgovora s načelnikom prije dva dana konkretizirali smo ideju nabavke vatrogasnog vozila za Tomislavgrad.

Medjutim ništa na ovom svijetu nije besplatno, pa smo organizirali skupljanje novca za vatrogasno vozilo. U prva dva dana akcije skupljeno je preko 1500,- EUR.


Pošto smo svi mi Duvnjaci, imamo dolje rodbine, kojoj ako Bog da nikada neċe zatrebati vatrogasna služba, možda se nadje još netko tko bi bio spreman podržati ovu akciju. Ako ima takvih najbolje da se ona/on ili javi načelniku, ili iznos izravno uplati na objavljeni račun (svaki euro, kuna i marka su važni, netko može dati više, netko manje, netko ništa).

Da bi sve bilo pregledno svaki uplaċeni euro bit ce evidentiran i objavljen na ovim stranicama, a na kraju ċe se napraviti obračun sa svim troškovima i objelodaniti takodjer na ovim stranicama, kako bi svaka moguċnost nenamjenske potrošnje bila isključena.

Ako netko ne želi da mu se ime objavi na internetu, iznos ċe biti objavljen pod lozinkom (npr.: ATX34FG8)!

Nadam se da ċe se naċi ljudi koji imaju razumijevanja za ovu stvar i koji se u tu svrhu mogu odreċi jednog dijela svoga prihoda. Unaprijed se zahvaljujem i svima nama želim ispravno vatrogasno vozilo koje ċe samo za obučavanje morati napustiti garažu.

Sve informacije na broj mobitela: +43 (0)680 2049002

Email: kdu@cro.at


Beč, 18.02.2009, Tomislav Matiċ

Primjedbe

Popularni postovi