Seminar o načinima i izvorima financiranja energetskih projekata


Zagreb, 19. siječnja 2013. - Energo Media Servis (edukacijski centar) 08.02.2013. održati će seminar pod nazivom 'Načini i izvori financiranja energetskih projekata', s posebnim naglaskom na projekte obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti te mogućnostima financiranja iz sredstava strukturnih i kohezijskog fonda.
Ciljani sudionici seminara su predstavnici javnog i privatnog sektora, financijske institucije te stručnjaci koji se bave u području energetike s naglaskom na obnovljive izvore energije i energetsku učinkovitost.

Kroz seminar biti će obrađene kreditne linije i specijalizirani fondovi za projekte obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti (EIB, EBRD, CEB, KfW, GGF - Green for Growth Fund, WEBSEDFF, ORF, FZOEU, HBOR); ESCO i EPC financiranje; Inovativni financijski instrumenti JESSICA, ELENA, EEE-F & EPC te financiranje energetskih projekata putem strukturnih i kohezijskog fonda.

Seminar će se održati u Grand Centru, ul. Petra Hektorovića 2/V u Zagrebu, 08.02.2013. od 09:00-16:00 sati. Redovna cijena za polaznike seminara je 1.500,00 kuna + PDV, a za ranije prijave do 25.01.2013. iznosi 1.250,00 kuna + PDV. Redovna cijena za članove Saveza za energetiku Zagreba iznosi 750,00 kuna + PDV bez obzira na datum prijave.

Svoju prijavu možete izvršiti slanjem osobnih podataka ili podataka o pravnoj osobi nainfo@croenergo.eu ili ispunjavanjem obrasca u vezanim dokumentima. Za prijave 3 i više osoba iz iste pravne osobe odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara. Za polaznike seminara osigurani su ručak u People's-u i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru. Računala nisu potrebna za učinkovito praćenje seminara.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Primjedbe

Popularni postovi