Karolina kao moderna Ivana Orleanska


katoličanstva!

Piše: Me.M.
Objavljeno prije sat vremena
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Best off iz grupe potpore novinarki HTV-a Vidović Krišto: Blagoslovljena neka je Karolina braniteljica katoličanstva!
Screenshot: HTV  
"DAJEMO potporu novinarki HRT-a i urednici i voditeljici emisije Slika Hrvatske Karolini Vidović Krišto jer se usudila objaviti istinu o pozadini uvođenja zdravstvenog odgoja u Hrvatskoj, razotkriti javno ulogu pedofila dr. Alfreda Kinseya i suradnju s nacistima, pedofilima, silovateljima i prostitutkama u izradi tzv. znanstvenih istraživanja na kojima je utemeljena filozofija rodne ideologije", stoji u opisu otvorene grupe koja poziva na potporu novinarki HTV-a koja je uzbunila duhove nakon epizode svoje emisije "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja".  Naime, zbog te epizode HTV se javno ispričao i to zbog iznesenih stavova.  

Karolina heroina neokomunističke čistke
 
No, mnogima je Karolina upravo zbog te epizode, ali i najave sankcija protiv nje postala heroina te žrtva "jednoumlja". Da je tome tako svjedoči i gotovo 16 tisuća članova i to samo u jednom danu. 
 
"Karolinu, našu heroinu i sve žrtve totalitarne neokomunističke čistke", samo je jedan od komentara koji je na grupi izazvao oduševljenje. Članovi grupe pozivaju se i da šalju prosvjedna pisma HTV-a u kojima bi se izrazilo nezadovoljstvo zašto se zapravo HTV uopće mora ispričati. 
 
"Ovakvo jednoumlje na državnoj televiziji neviđeno je čak i u Sjevernoj Koreji! Svaka čast novinarki na profesionalnom informiranju i građanskoj hrabrosti", jedan je od komentara s kojim se članovi grupe slažu. Isto tako "shera" se  i potpora biskupa dubrovačkog Uzinića novinarki HTV-a.
 
"Poručuju nam da se demokracija mjeri poštivanjem manjinskih prava, a ne većinskih! Slažem se! Ali, demokracija se mjeri i poštivanjem vjerskih sloboda! Ona se mjeri novinarskim slobodama i slobodom govora! Zato dižem svoj glas za Karolinu Vidović Krišto! To je glas za vjerske i novinarske slobode! To je glas za slobodu govora u Hrvatskoj! To je glas za demokraciju! - poručio je preko Facebooka biskup Mate Uzinić. Mišljenje većine u toj grupi je da se i kroz ovaj postupak prema novinarki "otvoreno gaze sve vjerske i moralne vrednote". Štoviše zaziva se i rat. 

Izbit će sukob vjernika i nevjernika!?
 
"Ako ovako nastave izbit će otvoreni sukob između vjernika koji se moraju braniti od agresivne nekulture i pokušaja zatiranja katoličanstva", jedan od komentara. U grupi ne nedostaje i "biblijskih motiva" u kojima se ističe da je Karolina samo "svjedočila svoju vjeru". 
 
"Eto, počelo je. To se već sutra može dogoditi svakom od nas. Ali, draga Karolina neće propasti. Ni jedan koji vjeruje u Gospodina neće propasti. Blagoslovljen svatko od nas kad ga/nju zbog Imena Gospodina Isusa Krista progonili budu. Blagoslovljena je Karolina kad posvjedoči hrabro svoju vjeru i nedvojbenu pripadnost Gospodinu. Karolina nije sama. Bdijmo i budimo pripravni na progonstvo svake vrste", stoji u jednoj od poruka. 
 
No gotovo svi protivnici zdravstvenog odgoja slažu se u jednom - ovo je progon. 
 
Tko tjera kršćane?
 
"'Isprika' HTV-a napravila je najveću moguću reklamu Karolininoj emisiji; jedinoj emisiji koja ima hrvatska, domoljubna i katolička obilježja na HTV-u, a ne pripada religioznom programu. Odnedavno ju više ne mogu gledati Hrvati u Hrvatskoj na HTV-u (istina, prikazivala se duboko iza ponoći). To je otvoreni progon kršćana.", zaključuje jedan od komentatora. 

Primjedbe

Popularni postovi