PLOČANSKA STRANKA POZIVA ČLANOVE I SIMPATIZERE DA PODRŽE AKCIJU 'BILO NARODA - GRADIMO MOST'

Priopćenje za medije Pločanske stranke

altU organizaciji Udruge branitelja "Zavjet" s Pelješca i Udruga lađara Neretve pod motom "BILO NARODA - GRADIMO MOST" u nedjelju 09. rujna 2012 u 09.00 sati u Komarnoj, na mjestu gradilišta "u mirovanju" mosta Komarna-Pelješac planira se na simboličan način lađama i brodicama spojiti dva dijela RH i Dubrovačko-neretvanske županije koja su danas fizički odvojena.
Pločanska stranka pozdravlja ovu akciju i poziva sve svoje članove, simpatizere, prijatelje, građane Ploča i Županije da se odazovu i na ovaj način iskažu svoje stavove vezane za problematiku Pelješkog mosta.
U više navrata smo kroz svoje stranačke aktivnosti naglašavali važnost nastavka gradnje mosta kojim bi se napokon spojila dva dijela naše Domovine. Ne ulazeći u razno razne zakulisne igre, čista srca i obraza smo zagovarali i zagovaramo projekt Pelješki most jer smatramo da je on od krucijalnog značenja za razvoj kako doline Neretve tako i naših otoka i Dubrovačke regije.
Smatramo da projekti od ovakvog zančenja za stanovništvo regije moraju biti iznad političkih prepucavanja jer razvoj našeg Grada i Županije nam svima moraju biti na prvom mjestu.

Sa nadom da se vidimo u što većem broju,
srdačno pozdravljamo

Pločanska stranka

alt

Primjedbe

Popularni postovi