TINOLOVKA NEWS ANALIZIRA SLUGANSKO IZVJEŠĆE DEUTSCHE WELLE O ČAVOGLAVAMA

Nijemci također vole Čavoglave, doduše, radi se o njemačkim slugama, a između ostalih i Hrvatima, nećemo ih nazvati domaćim izdajnicima, kao što su to činili partizani, ali ćemo ih zvati plaćenicima, nešto slično kako je Soros plaćao hrvatske štetočine, koje je uspio razmnožiti po Hrvatskoj, a onda ih je ostavio nama na grbači. Tako njemačke sluge tvrde ( Deutsche Welle ) da se u Čavoglavama događa spoj ustaštva i hrvatstva, zanimljivo da o banditskom derneku u Kumrovcu gotovo nikad ne pišu, usprkos činjenici da tamo imamo klasičan komunistički dernek.
Njemačkim slugama čudno je kako Thompson može u Čavoglavama okupiti sto tisuća ljudi toliko godina nakon Domovinskog rata, važno je reći da njemačke sluge ne spominju agresiju na Hrvatsku, već rat, što nam, naravno, ništa ne govori, ako se želimo praviti blesavi.  Zapitajmo se, kako je moguće da Dresdenom maršira nekoliko desetaka tisuća nacista sedamdeset godina nakon Drugog svjetskog rata?
Njemačke sluge napravile bi pravi posao kada bi se dale u analizu takvih činjenica. Zanimljivo je da u Njemačkoj nacistička bagra maltene slobodno šeta ulicama noseći neka čudna znakovlja, jednako kao što to čini komunistička bagra u Hrvatskoj. Izgleda kako između Hrvatske i Njemačke nema velike razlike, osim u činjenici da njihove novinare ne mogu kupiti zloglasni tajkuni, dok hrvatske otpadnike može kupiti tko god želi, kome god padne napamet.
Naravno, njemačke sluge iz Hrvatske spas za Hrvatsku vide u ukazivanju Milorada Pupovca, a vjerojatno i Vojislava Stanimirovića, u Kninu, odakle se, kako pišu, odašilju poruke mira, dok se iz Čavoglava odašilju ratne poruke. Što je zapravo još jedan pokušaj manipulacije, nakon što je propao pokušaj jednog dijela hrvatskih medija, uglavnom, "novinara" čija se vjerodostojnost može mjeriti s vjerodostojnošću amsterdamske prostitutke, da se Thompsona kompromitira kroz nepostojeće neplaćanje poreza.
Nakon hrvatskih medijskih manipulatora, koji rade za beskrupulozne medijske tajkune i ratne profitere, sasvim je očekivano da njemačke sluge pokušavaju događaje iz Čavoglava povezati s fašizmom. Iako zapravo prava opasnost od fašizma baulja Njemačkom, deseci tisuća njemače nacističke smradeži slobodno šeta tom velikom zemljom, kao što Hrvatskom tisuće komunističke smradeži baulja poput avetinja ulicama ne dozvojavajući Hrvatskoj naprijed. Njemačke sluge uz DW-a svojim nebulozama samo dodatno raspiruju strasti, jer se hrvatsko okupljanje u Čavoglavama, dakle, prisjećanje na veliku antifašističku pobjedu Hrvatske nad velikosrpskim fašizmom, ne može mjeriti s nacističkim smradovima iz Njemačke., Hrvatska je vodila pravedan i antifašistički Domovinski rat, dok je Njemačka vodila agresivan, stravičan rat protiv čitavog normalnog svijeta. To nije isto, koliko god to njemačke sluge iz DW-a pokušali povezati.
Foto: Boris Konjević/Cropix

Primjedbe

Popularni postovi