SRETAN IMENDAN GENERALE

SRETAN TI   IMENDAN GENERALE !
ANTUNOVO U PAKOŠTANAMA i ZAGREBU 2012.                    U srijedu, 13. lipnja 2012.g.  u 18  sati, u župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u Pakoštanima,  rodnom mjestu poštovanog i voljenog generala Hrvatske vojske i heroja  Domovinskog rata  ANTE  GOTOVINE, a povodom Generalovog imendana, župnik don Mario Sikirić će slaviti Sv. Misu za Domovinu, sve hrvatske branitelje, osobito zatočenike u Haagu. Misno će slavlje uzveličati svojom pjesmom pjevači zagrebačkih crkvenih zborova okupljeni u udruzi Hrvatska bašćina.
              Nakon misnog slavlja  ispred crkve će pjevači, članovi uduge “Hrvatska bašćina”, održati kratki koncert domoljubnih pjesama, a svi nazočni će moći potpisati imendansku čestitku Generalu.  
         
              U subotu, 16. lipnja,  u 19 sati, u Crkvi Sv. Mati slobode u Zagrebu, povodom imendana Ante Gotovine, misno slavlje će predvoditi don Ante Vasilj. Svojim molitvama i pjesmom preporučit ćemo našu Domovinu,  sve hrvatske branitelje, osobito sve uznike i  Antu Gotovina, njegovom i našem zaštitniku Sv. Anti.
             
 Svjesni smo da se Hrvatska još uvijek brani, danas u Haagu, zahvalni Anti i svim hrvatskim braniteljima koji su u oružanoj borbi s krunicom oko vrata i zagledani u Križ obranili  naše pravo na život i POBIJEDILI,  znamo da ovozemaljske pravde – nema.
        Ali smo uvjereni da Patnja i Križ nemaju zadnju Riječ. Vjerujemo u Pobjedu Božje  PRAVDE, ISTINE I LJUBAVI! 

Pozivamo vas da se priključite MOLITVAMA u Pakoštanama ili Zagrebu, čestitate imendan i izrazite podršku generalu  Hrvatske pobjedničke vojske - ANTI GOTOVINI.
Jer s Antom su Istina i  mi - Hrvatski narod, a
Hrvatska nije slobodna dok su njeni osloboditelji zatočeni!

Organizatori: Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata RH
G. Zagreba i zagrebačke županije, Rozalija Bartolić, predsjednica;  
Hrvatska bašćina, Jasenka Polić Biliško i Milka Gojčeta;
HVIDR-a Črnomerec, Renato Šelj, predsjednik
Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Večernja molitva vlč. Zlatka Suca

ZNANJEM ĆEMO, A NE ORUŽJEM, STVARI PROMIJENITI NABOLJE

Karamarko usporedio Vladu sa zrakoplovom punim putnika, ali bez pilota i posade