HRAST NIJE STRANKA NEGO OKVIR POLITIČKOG DJELOVANJA ZA SVE DOMOLJUBE

Ne vidim nikakvoga životnog važnog razloga zašto bi sada nastajući „ABH“ nastupio politički samostalno

 
Svi koji žele Hrvatskoj dobro, moraju se pridružiti ili združiti jer jedino tako se može pobijediti združenu „ljevicu“! Sve je drugo samo rasipanje glasova i rad u korist „ljevice“, a time i protiv Hrvatske. Skupina ljudi je upravo u nakani takvoga hrvatskog združivanja započela na tomu raditi još prošlog ljeta i do sada okupila poštovanja vrijedan broj skupina i pojedinaca, a taj neutralni politički ustroj (ne njihov/ne njihova nova stranka, nego okvir političkog djelovanja za sve čestite rodoljube i domoljube, poput kakvog koalicijskog imena/naziva je nazvala „Hrvatskim rastom-Hrastom“!
 
Stoga ja sada ne vidim nikakvoga životnog važnog razloga zašto bi sada nastajući „ABH“ nastupio politički samostalno, bilo kao stranka bilo kao Hrastu usporedni politički pokret, umjesto da nastupaju zajedno i zapravo budu jedno!? I to ne samo njih dvoje, nego i sve ostalo što u hrvatskoj političkoj javnosti vrijedi, inače, ode nam Dom! Tko ne vjeruje, neka nakon kokošinjac/kukuriku koalicijske izborne pobjede, zauvijek od srama šuti!  
 
Stvaratelja ovih obrazaca molim, da umjesto „mesićevskog“ i „srpskohrvatsko-zapadno i ino balkanskog (čak i sjevernobalkanskih) izraza „resursi“ rabe hrvatski izraz „izvori“! Jer, kako vjerovati onomu tko ne poštuje i cijeni svoj narodni jezik da će poštovati i cijeniti i bilo koju vrjednotu toga naroda. Budući ne sumnjam ni u čemu u časne pojedince koji su se do sada okupili ili će se okupljati oko „ABH“, vjerujem da je to tek slučajni previd!
 

Željko Tomašević

Primjedbe

Popularni postovi