DO KAD ĆE MEDIJI IGNORIRATI EVIDENTNO NOVU SNAGU NA HRVATSKOJ POLITIČLOJ SCENI?

Novoutemeljeni politički pokret Hrvatski rast (HRAST) večeras je u Splitu i službeno predstavljen te je najavljeno da će taj pokret, koji se temelji na kršćanskim vrednotama, sudjelovati na idućim parlamentarnim izborima.

Prvo predstavljanje HRAST-a u Splitu za predstojeće parlamentarne izbore bilo je u prepunoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa, a, kako je istaknuto, pokret će okupljati stranke, udruge, građanske incijative i pojedince. U HRAST-u će djelovati oni koji se nikad nisu ogriješili o Hrvatsku i kršćanske vrijednosti hrvatskog naroda - rekao književnik Hrvoje Hitrec koji je predstavljen kao jedan od utemeljitelja HRAST-a. Dodao je da je udruga Hrvatsko kulturno vijeće (HKV), čiji je predsjednik, dio političkog pokreta HRAST.
SDP je opterećen istočnim grijehom, a HDZ je samo po imenu HDZ koji je kao pokret utemeljio hrvatsku državu, ali takva stranka ne bi smjela izručivati hrvatske generale niti zapostaviti branitelje, a tolerirati one Srbe koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku - kazao je Hitrec. Nećemo dopustiti da se o nama odlučuje u Haagu, Bruxellesu, a sve više ponovno i u Beogradu - istaknuo je. Prema njegovoj procjeni aktualne situacije, "u Hrvatskoj u sve većoj mjeri manjina na komunistički način terorizira većinu". (Hina) via poslovni savjetnik
--------------------------------------
SPLIT - Novoutemeljeni politički pokret Hrvatski rast (HRAST) u subotu navečer je u Splitu i službeno predstavljen te je najavljeno da će taj pokret, koji se temelji na kršćanskim vrednotama, sudjelovati na idućim parlamentarnim izborima.
Utemeljeno je i Vijeće HRAST-a za 10. izbornu jedinicu, koja obuhvaća županije splitsko-dalmatinsku i dubrovačko-neretvansku, piše Hina.
Prvo predstavljanje HRAST-a u Splitu za predstojeće parlamentarne izbore bilo je u prepunoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa, a, kako je istaknuto, pokret će okupljati stranke, udruge, građanske incijative i pojedince.
"U HRAST-u će djelovati oni koji se nikad nisu ogriješili o Hrvatsku i kršćanske vrijednosti hrvatskog naroda", rekao književnik Hrvoje Hitrec koji je predstavljen kao jedan od utemeljitelja HRAST-a. Dodao je da je udruga Hrvatsko kulturno vijeće (HKV), čiji je predsjednik, dio političkog pokreta HRAST.
Hitrec je ocijenio kako su aktualni političari u Hrvatskoj bez vizije, te da su iznevjerili hrvatske branitelje. Za političke stranke u Hrvatskoj rekao je da su „bijedne, anacionalne i smušene“.
„SDP je opterećen istočnim grijehom, a HDZ je samo po imenu HDZ koji je kao pokret utemeljio hrvatsku državu, ali takva stranka ne bi smjela izručivati hrvatske generale niti zapostaviti branitelje, a tolerirati one Srbe koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku“, kazao je Hitrec.
„Nećemo dopustiti da se o nama odlučuje u Haagu, Bruxellesu, a sve više ponovno i u Beogradu“, istaknuo je. Prema njegovoj procjeni aktualne situacije, "u Hrvatskoj u sve većoj mjeri manjina na komunistički način terorizira većinu".
Predsjednik udruge GROZD (Glas roditelja za djecu) Ladislav Ilčić najavio je kako će politički pokret HRAST za predstojeće parlamentarne izbore najprije obaviti predizbore diljem Hrvatske, na način da će se na temelju 'rezultata ankete građana', odnosno broja prikupljenih potpisa, rangirati kandidati na izbornoj listi HRAST-a. „Naš cilj je dovesti u Sabor poštene ljude“, kazao je Ilčić.
Bivši predsjednički kandidat, Josip Jurčević, rekao je kako će u HRAST-u moći biti angažirani "samo oni koje krasi domoljublje i koji nisu sudjelovali u pljački zbog koje je", kako je istaknuo, Hrvatska jedna od najkorumpranijih i najzaduženijih zemalja svijeta.
Predsjednik Obiteljske stranke, Ivica Relković, kazao je kako je hrvatski narod „gnjevan na ono što mu je učinjeno“, prenosi Hina.
bitno.ba 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Primjedbe

Popularni postovi